Beste Mac bewakingscamera recorder

Dahua NVR

Beste Mac bewakingscamera

Beste Mac bewakingscamera recorder

Niet elke bewakingscamera recorder of IP bewakingscamera ondersteund Mac en dat is jammer. Veelal blijft de ondersteuning tot de browser beperkt en dan vaak alleen Internet Explorer. Het zou veel fijner zijn als u de hele recorder layout inclusief instellingen kunt zien op uw Mac. Wij hebben zo’n recorder in ons assortiment. En dat is een erg mooie zelfs…

Onze HDCVI sets, HD-SDI sets en Dahua camera’s  ondersteunen Mac. Er is zelfs speciale Mac-software te downloaden. Op deze manier heeft u de volledige recorder beleving op uw Mac.

Over Mac geschikte bewakings-apparatuur

  • Inleiding beste Mac bewakingscamera
  • Mac geschikte bewakingscamera recorder
  • Mac geschikte apps
  • Mac geschikte IP camera’s
  • Tot slot

Inleiding beste Mac bewakingscamera

Fijn dat u deze pagina heeft gevonden. Waarschijnlijk al vrij snel, want in uw zoektocht zal u niet veel Mac geschikte bewakingscamera’s zijn tegengekomen, of u kreeg alleen maar algemene bewakingscamera webshops. Mocht u ze wel zijn tegengekomen, dan zijn ze vast prijzig. Aangezien de meeste apparatuur bij concurrerende webshops van Chinese makelij zijn, zullen ze veelal geen Mac ondersteunen.  Dahua apparatuur is gelukkig breder ondersteund. Zo zijn alle mobiele platformen ondersteund en is er software beschikbaar voor de PC en de Mac. 

Wij verkopen Mac ondersteunde bewakingscamera apparatuur. Mac ondersteunde recorders en IP camera’s. Onze Dahua HDCVI en NVR recorders ondersteunen Mac net zo goed als Windows. Het maakt geen verschil! De software voor uw Apple computer zit er gratis bij, evenals de app. En dat met een fijne gebruikerservaring. Want de app en de software zijn gebruiksvriendelijk.

Onze 4x camera plug and play set. Een van onze best verkochte systemen

Mac geschikte HD recorder

Onze IP camera set is een prachtig bewakingscamera systeem. Het bestaat uit een recorder met daaraan verbonden 1 of meerdere camera’s. HDCVI is nieuwer en ook deze recorder ondersteunt Mac. Speciale Mac software zorgt voor een volledige benadering en monitoring van het hdcvi systeem. Tevens heeft u het volledige beheer op afstand.

Omdat de beelden digitaal worden opgeslagen , kunnen ze  via het internet bekeken worden. Nee niet met iedereen natuurlijk, de verbinding is beveiligd. Vervolgens  kan u via de Iphone, Ipad, Android maar ook via de PC of  Macintosh  debeelden direct zien. Via de PC of macintosh krijgt u een complete gebruikers scherm.

Beste Mac bewakingscamera

De mobiele Dahua app is een van de betere op de huidige cctv markt. Bovendien is hij ook in het nederlands.  U kunt op tijd, datum, camera en gebeurtenis zoeken.

Beste Mac bewakingscamera geschikte apps

De HDCVI recorder, maar onze IP camera’s hebben IOS apps. Deze zijn gratis te downloaden. Bij IP camera’s is Mac ondersteuning ook vaak ver te zoeken. Eigenlijk geldt weer bovenstaand verhaal. Goedkope in China gefabriceerde IP camera’s hebben geen beste Mac bewakingscamera ondersteuning en bij de meeste ontbreekt deze zelfs volledig. Software ontwikkelen is namelijk duur en daar wordt dan vaak op bezuinigd.

Mac geschikte IP camera’s

We hadden al hierboven al een voorzetje gegeven… Onze Ip camera’s ondersteunen allemaal Mac.  Vindt u het interresant om onze IP camera’s te bekijken? Ga dan naar IP camera aanbod bekijken.

Tot slot

Of u nu voor een HDCVI systeem of IP systeem gaat, beide ondersteunen bij ons MAC. En dat doen ze nog erg goed ook! De Beste Mac bewakingscamera recorder is om meerdere redenen de HDCVI en NVR recorder van Dahua.

1) Hoogste beeldkwaliteit op dit moment t/m4K
2) Volledig digitaal
3) Goed ondersteund
4) Mooie software en Mac ondersteuning
5) Full HD en 4K
6) Leverbaar als hdcvi of netwerk recorder.

U krijgt dezelfde fijne ervaring als op de PC. IOS en Mac worden volledig ondersteund met gratis apps en software. Onze systemen zijn voorbereid en in 2 stappen geïnstalleerd. Wilt u meer info? Kijk dan even naar onze ander blogs of neem vandaag nog contact met ons op.

Contact ons anders vandaag nog. Wij denken graag met u mee!
365cam

EEN SELECTIE MAC GESCHIKTE SETS


Geef een antwoord