klanten waarderen ons met een 9.3
5/5

Beste nacht bewakingscamera

Beste nacht bewakingscamera, welke is dat?

Een van de belangrijkste eigenschappen is dat een bewakingscamera goed in het donker moet kunnen zien. Er zijn grote verschillen, waar moet u op letten als u de beste nacht bewakingscamera wilt aanschaffen?

Waar moet de beste nacht bewakingscamera aan voldoen?

  • Goed zicht uiteraard in het donker,
  • Automatisch omschakelen bij dag/nacht
  • Lichtgevoelig zijn
  • Genoeg resolutie hebben

Beste nacht bewakingscamera zoeken

nachtzicht IP camera

Om maar met de deur in huis te vallen, elke standaard bewakingscamera heeft het moeilijk in het donker. Waarom vindt u zo weinig nachtbeeld voorbeelden van camera’s in webshops? Precies! Omdat de meeste geen goed beeld in de duisternis kunnen produceren. Wij durven het echter wel om u een nachtopname voorbeeld te geven!

Voorbeeld nachtopname bewakingscamera

nachtopname voorbeeld bewakingscamera

HDCVI 2MP STARLIGHT. Zo blijkt maar weer dat een 2MP merk camera echt een goed beeld kan geven!

De Starlight lichtgevoelige beeldsensor!

Omdat elke camera gevoelig is voor het infarood spectrum, kunnen wij deze eigenschap gebruiken voor in het donker. Door het IR filter uit te schakelen, kunnen we nu met de camera in het duister kijken. Voorwaarde is dat er wel Infrarood verlichting is. Daarom hebben de meeste camera’s ingebouwde infrarood verlichting gekregen.

Nadeel van infrarood bij een bewakingscamera

Infrarode verlichting is maar een hulpmiddel. De nachtopanmes zijn zwart wit en herkenning is nog niet optimaal. Personen zijn minder goed in het gezicht te herkennen. Gelukkig kwam er de “starlight” camera! Herkenning in de nacht werd zo aanzielijk verbeterd.

Met “starlight” hebben we nu de perfectie nachtzicht camera!

Beste bewakingscamera oplossing voor in de nacht. “De starlight camera.”

Recent is de “startlight” camera op de markt gekomen. “Starlight” is een benaming voor de lichtgevoelige beeldchip in de camera. Deze is zo lichtgevoelig, dat bij weinig licht al kleurenopnames mogelijk zijn. Vandaar de naam “Starlight” De camera is dus enorm lichtgevoelig, 0,005 lux, en maakt daarom prachtige nachtopnames, zelfs in kleur! Bekijk onderstaand filmpje eens van onze starlight hdcvi camera.

beste-nachtzicht-camera

Onze bullet Starlight hdcvi camera met kleuren nachtzicht en IR.

Het beeld is 1 op 1 overgenomen van de camera en buiten is het behoorlijk donker. Voordeel is dat we veel mooiere beelden hebben in de nacht. We hebben zelfs nu kleur! Is er ter plaatse helemaal geen licht? dan heeft de camera infrarood verlichting aan boord met een zicht van maar liefst 100 meter! Door de gevoelige beeldchip zijn ook de opnames met infrarood super!

De camera meet de afstand tot de persoon in beeld en past daar de hoeveelheid IR licht op aan.


Mocht er te weinig licht zijn, kunt u uiteraard de Infrarood verlichting gebruiken. Maar u kunt ook een buitenlamp nemen met bewegingsdetectie. Misschien heeft u die al, maar de combinatie is wel ijzersterk. Het is maar een idee…

Voordeel is dat de lamp aanspringt en de camera neemt dan direct op! U heeft dan zeer goede nachtbeelden! (het filmpje bewijst het!) Geen dief zal meer ontkomen, tenzij hij een bivakmuts heeft. Verder schrikt een dergelijke combinatie goed af!!

NIEUW IN ONS ASSORTIMENT STARLIGHT FULL COLOR, DE MEEST LICHTGEVOELIGE BUITEN CAMERA

De nieuwste onwikkeling is “FULL COLOR” oftewel Starlight FULL COLOR. Omdat deze camera bij slechts 0.0001 Lux kan filmen, kunt u bij kaarslicht al kleuren nachtbeelden maken. Wij hebben een nieuwe buitencamera die erg lichtgevoelig is.

Het is de Dahua starlight HAC-HFW2501T-Z-A-DP
Tevens hebben we Starlight HDCVI dome en Starlight IP camera’s. Nieuw is deze dome camera met zoom mogelijkheid op afstand

starlight dome cameraUnieke Starlight dome camera. Klik op de afbeelding voor info

Wilt u een camera set met Starlight camera(s) Neem dan even contact op. Dankzij de super lichtgevoelige sensor, is deze bewakingscamera zeer geschikt voor de nacht.

Veelgestelde vragen voor de nacht bewakingscamera

Wat is het voordeel van Starlight vs Infrarood camera?

Het voordeel van Starlight is dat er geen beeldvertekening meer is. Met infrarood zien vooral mensen er anders uit dan bij bijvoorbeeld daglicht. Dit zorgt voor een betere beveiliging.

Waarom zijn er nog zoveel infrarood bewakingscamera’s?

Infrarood is veel toegepast en starlight is nog niet zo lang op de markt. heeft u de keuze dan adviseren wij altijd een camera met starlight beeldsensor.

Is colorvu hetzelfde als starlight?

Ja. alleen Colorvu is van Hikvsion.

Hoeveel licht heb ik snachts nodig voor een bewakingscamera ?

Met een starlight camera volstaat straatlantarn verlichting. Als dat niet aanwezig is, kunt u zelf verlichting aanbrengen of gebruik maken van een starlight camera met infrood ondersteuning.

Hoe kies ik de juiste starlight camera?

Bij al onze camera’s staat vermeld of het een starlight camera betreft. Twijfelt u over de aanschaf, dan kunt u ons altijd even contacten.

Beste nachtopnames met de Dahua lichtgevoelige bewakingscamera

Voor de bullet camera hebben wij een speciale Junction Box. Voor de Dome hebben wij een speciale Junction Box en muurbeugel. Kijk in onze winkel en start vandaag nog met de beste kleuren nacht bewakingscamera van morgen!!

(voor het laatst bijwerkt op 4-06-2020)

Laat een reactie achter