klanten waarderen ons met een 9.3
5/5

Bewakingscamera op de Iphone.

Bewakingscamera op de Iphone

GRATIS Mobiele Apps

Onze IP camera’s en HDCVI sets kunnen via een gratis app bekeken worden. Dit is een originele bijpassende app die tevens in het Nederlands is. Zowel eventuele spraak als bedieningsfuncties gaan via de app. Daarnaast kunt u gewaarschuwd worden bij onraad en direct meekijken.


Bewakingscamera op de Iphone

PUSH NOTIFICATIE

Direct alarm bij detectie. Deze functie is gratis en u heeft geen abonnementskosten.


TERUGKIJKEN OP DE IPHONE

mobiele videobewaking

Terugkijken is ook mogelijk dankzij de ingebouwde kalender. Daarom kunt u op tijd en datum een bepaalde opname terugzoeken. Zolang uw camera of recorder met uw router verbonden is, kunt u de beelden overal ter wereld bekijken.


Iphone camera app tevens voor Ipad.

Bent u in het bezit van een Iphone, Ipad, Android of andere smartphone? En wilt u de beelden van uw bewakingscamera of recorder hierop weergeven? Dat kan!:
Er is namelijk een speciale Iphone camera app voor de iPad, Iphone en Android ontwikkeld.

Beste bewakingscamera App

Al onze recorders kunnen worden aangesloten op het internet, zodat u uw bewakingscamera’s en de opgenomen beelden terug kunt kijken. Via het menu kunt u de kwaliteit instellen, zodat u ook bij minder snelle verbindingen beeld heeft. De Iphone camera app kan gratis in de Apple Store of Google Play Store worden gedownload en zorgt ervoor dat u via uw eigen WIFI verbinding uw camera’s en recorder kunt gebruiken.

Als u onderweg bent, kunt u via 3G, 4G, 5G of wifi verbinding, uw APP gebruiken. (Controleer mobiele data kosten bij uw provider). De bewakingscamera App is er ook voor Android. U kunt nu overal een oogje in het zeil houden en dat geeft een veilig en rustig gevoel.

Alarm via email

Natuurlijk kunt u uw bewakingscamera op de Iphone niet continu monitoren. Daarom is het handig te weten dat naast de Iphone camera app de recorder een alarm functie heeft en u ook een email-bericht kan sturen. Dit kan bij bewegingsdetectie zijn of een deurdetector. (recorder bezit aansluiting voor externe detector) Daarnaast is het mogelijk om direct een screenshot mee te sturen.

 • 8MP set in de kleur zwart
  Product in de uitverkoop
  799,00
 • 4K IP set Dahua
  Product in de uitverkoop
  799,00
 • IPC-HDW3841TP-ZAS
  299,00
 • Dahua FULL COLOR
  198,95
 • Bestuurbare Starlight bewakingscamera
  229,00
 • HDCVI set woning
  Product in de uitverkoop
  749,00
Dahua Iphone app

DMSS app logo. De app vindt u in de Apple app store.