klanten waarderen ons met een 9.3
5/5

Webshop 365cam videobewaking

ONZE WERKWIJZE

365cam is gevestigd in Utrecht en levert geselecteerde bewakingscamera systemen aan bedrijven. Maar u als consument bent uiteraard ook van harte welkom. Wij bieden “life-time” support op onze kwaliteits-producten

Waar we voor staan...

we maken het verschil

Start webshop

365cam heeft kwaliteit altijd hoog in het vaandel gehad en is sinds 2012 verder gespecialiseerd in HD en FULL HD bewakingscamera’s en videobewaking-systemen. Destijds waren wij een van de eerste die FULL HD systemen op internet verkochten. Dankzij dat succes konden we verder uitgroeien naar de webshop van vandaag, Videobewaking met hoge beeldkwaliteit tegen een sterk concurrerende prijs. Sinds 2017 zijn wij ook officieel Dahua partner en dat betekent dat u altijd verzekerd bent van originele Dahua apparatuur (geen oem apparatuur of grijze import dus). U heeft daarom 3 jaar Nederlandse Dahua garantie.

Kwaliteit en prijs

Wij hebben alleen camera’s en recorders in FULL HD t./m 4K resolutie zodat u een makkelijk maar ook een goede keuze kunt maken. Maar het meest belangrijk is dat wij een geselecteerd aanbod hebben en uitsluitend voor kwaliteit gaan. En heeft u support nodig, dan zijn wij er ook voor u. Mail proberen wij altijd dezelfde dag te beantwoorden, want niets is vervelender dan lang te moeten wachten. Dit geldt ook voor uw support vragen. Tevens proberen wij veel informatie te verschaffen middels blogs en tips op de website. Support en persoonlijk contact ondersteunen daarbij.

Bewaking voor de toekomst

U kent de beelden van TV wel. Vaak zijn de beelden afkomstig van systemen die al jaren hun dienst doen. Vaak wordt er pas aan een ander systeem gedacht als het te laat is. In de laatste 2 jaar is er heel veel veranderd op bewakingscamera gebied. Systemen zijn beter, compacter, digitaal en ook nog eens via internet te bekijken. Neem vandaag de stap en investeer in FULL HD tot zelfs 4K video bewaking.

Klanten waarderen onze betrokkenheid