klanten waarderen ons met een 9.3
5/5

IP camera cloud opslag (Het veilig opslaan van bewakingscamera beelden)

IP camera cloud opslag

HET VEILIG OPSLAAN VAN CAMERABEELDEN

Met behulp van onze camera app kunt u eenvoudig bewakingscamera beelden in de cloud opslaan. Met 1 druk op de knop voegt u in de app cloudopname toe. Geen losse codes of vouchers nodig en super eenvoudig. Zowel geschikt voor onze recorders als losse IP camera’s.
De eerste 30 dagen is de cloudopname gratis zodat u het kostenloos kunt uitproberen.

BEWAKINGSCAMERA BEELDEN IN DE CLOUD

De verbinding is beveiligd en u kunt uw beelden live bekijken maar ook weer terugkijken. Er is IP camera cloud opslag en recorder cloud opslag mogelijk.
Bij de recorder worden alle kanalen meegenomen 

BEWAKINGSCAMERA BEELDEN VEILIG OPSLAAN

camerabeelden veilig op te slaan

Aangezien IP camera cloud opslag voor bewakingscamera beelden altijd kosten met zich meebrengt, zijn er voor extra opslag ook gratis alternatieven. 

Normaal slaat een camera de beelden op in een recorder of op een SD kaart. Veelal is een recorder kwetsbaar bij inbraak. In het geval van inbraak neemt de dief uw recorder mee en zijn de camerabeelden weg. Een goede oplossing is om een automatische backup van uw recorder te maken zodat de camerabeelden veilig zijn op te slaan.

Camerabeelden veilig stellen op EEN NAS OPSLAG

Ten eerste is er de optie is om bijvoorbeeld de recorder te laten backuppen naar een NAS. (Network Attached Storage). Al onze camera recorders hebben deze mogelijkheid.

camerabeelden opnemen op
tweede locatie.

Ten tweede is er de mogelijkheid een tweede bewakingscamera recorder op een andere locatie te plaatsen. Bijvoorbeeld bij u thuis of op een ander adres. Op deze manier heeft u alles in eigen beheer. Onze recorders ondersteunen deze mogelijkheid.

IP CAMERA

Onze IP camera’s kunnen allemaal in de app aan de cloud* worden gekoppeld. Makkelijker kan niet.

RECORDER & SETS

Onze recorders en sets kunnen allemaal in de app aan de cloud* worden gekoppeld. 

100% Tevreden Garantie

  • 14 Dagen Bedenktijd
  • Niet Goed Geld Terug
  • 1 Op 1 Ondersteuning

Cloudkosten zijn afhankelijk van het aantal dagen dat de beelden in de cloud worden opgeslagen. De kosten zijn vanaf €1,99 per maand. (prijsstelling mei 2021)