klanten waarderen ons met een 9.3
5/5

IPcamera HD bewakingscamera

-Welkom bij 365cam-

Gespecialiseerd in de IPcamera HD bewakingscamera

HD-SDI is de nieuwste videobewaking standaard

Stap in de toekomst van HD-SDI! De nieuwste techniek die een superieure beeldkwaliteit heeft t.o.v. andere bewakingscameras’s

Elke 73 seconden is er een poging tot inbraak in Nederland

DE BESTE BEWAKINGSCAMERA! lees hier meer…

Een IPcamera HD bewakingscamera installatie is belangrijker dan u denkt.

Videobeveiliging kan uw kosten besparen, een beter nachtrust geven of inzage in strafbare feiten geven. IPcamera HD bewakingscamera installatie legt beter en met meer details vast en zorgt voor direct bewijs. Ook voor particulieren.

Een HD-SDI bewakingscamera installatie is goedkoper dan u denkt!-

Een HD-SDI bewakingscamera installatie is zoveel geavanceerder dan bestaande bewakingscamera’s dat de investering natuurlijk iets hoger ligt. Maar daar tegenover heeft u minder camera’s en apparatuur nodig, zodat u toch voordelig uit bent. Verder een zorgeloze vakantie omdat je via de Iphone, tablet of PC je huis, bedrijf en of bezittingen kan bewaken. Een reden te meer om nu te investeren in HD videobeveiliging.

Al onze camera’s met gratis App en op de IPHONE te bekijken!

Hoe vind ik de juiste HD bewakingscamera?

Geen overvolle webshop met producten waar wij niet achter staan, maar een A1 selectie hoge resolutie IP HD bewakingscamera’s die ongelooflijk scherp beeld geven. Daarom is het voor u makkelijker om de juiste camera te vinden. En wilt u hulp, dan hopen wij dat u ons even belt. Camera’s die presteren in de moeilijkste situaties, zodat u er altijd op kan vertrouwen. Want vage beelden zijn nu echt verleden tijd. Stap in de toekomst van HD-SDI videobewaking of de IP bewakingscamera HD bewakingscamera. Kwaliteit, een gunstige prijs en een degelijke service dat is 365cam.